Deltagarnas berättelser

"Att välja en utbildning via Dietistgrevinnan visade sej vara ett helt fantastiskt beslut — en mer kunnig, entusiastisk & charmerande coach & lärare tror jag mej inte finna — så glad för dej ❤️ Och ni andra coacher i teamet, wow!!! Som allt med dej, noga genomtänkt & proffsigt som fan.”
Lillemor Gustafsson
Health by L
”Ett hjärtligt tack till lärare Dietistgrevinnan, som levererar en sådan komplett helhet till kostrådgivarutbildning. Kvaliteten och innehållet går inte att jämföra med andra utbildningar inom kategorin (vilket jag gjort).”

Hannah Kallio
Skin etc.
"All ära går däremot till dig, Julia! Utan dig hade kunskapen inte fastnat lika lätt! Din passion smittar mer än Corona och hela du är inspirerande!”
Nicolai Renco
"Provet var till och med roligt att göra. Tack Julia, Dietistgrevinnan, för att du har varit en sån inspiration och bra lärare i ämnet!”

Erika Eriksson
”Alltså Julia, din handbok för kostrådgivare. Vilken guldgruva den är väl i arbetet med klienter! 😍 Den ligger i en ständigt öppen flik i webbläsaren, haha. Så bra strukturerat och perfekt axplock av det som är värt att veta! Fantastiskt bra gjort 👏❤️ Om du går i tankar att utbilda dig så är Julias utbildning 5/5 🌟”
Louise Johansson
Fysioterapeut
"Är det någon kostutbildning du ska gå så är det denna! Julia är helt fenomenal & bjuder på hela sig själv med både kunskap, erfarenhet och personlighet. Outstandig bäst i klassen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️"


Karolina Af Kleen
Beteendecoach och Personlig tränare
"Jag har sedan 2007 arbetat som sjukgymnast och hela tiden har kost varit ett stort intresse för mig. Jag har också alltid önskat att få hjälpa människor till en hälsosam helhet, en helhet där kost och fysisk aktivitet är viktiga delar för att må bra. Jag är glad att jag till slut tog steget att utbilda mig till kostrådgivare och därmed få känna att jag har en god kompetens inom både kost och träning. Det som fick mig att ta steget var att jag fick syn på Julias utbildning som vilar på vetenskaplig grund. En evidensbaserad kostrådgivarutbildning var en förutsättning för att jag skulle ta steget. Jag har nu startat ett företag med kost- och träningsrådgivning. Julias utbildning har gett mig en gedigen kunskap inom kostområdet och jag känner mig väl rustad för att arbeta med kostrådgivning.”
Ingrid Nihlén
Fysioterapeut